مطالب علمی

عملکرد سفینه فضایی مجدداً حل شد

این تصویر هنری از کاوشگر کنجکاو آزمایشگاه علمی مریخ ناسا ،یک رباط همراه برای بررسی و تحقیق در مورد وجود زندگی میکروبیولوژیکی در گذشته و حال در مریخ می باشد.

گزارش پایه از ماموریت آزمایشگاهی علمی مریخ

مهندسین منشاء راه اندازی مجدد کامپیوتر را که دو ماه قبل در آزمایشگاه علمی مریخ ناسا روی داده بود ،پیدا  نمودند وبرای حل این مشکل تصمیماتی اتخاذ کردند.

ملحقات نصب شده اینکه چقدر با دقت محل های نگهداری دادۀ غیر استفاده شده به نام ثبت کننده ها که در حافظۀ مدیریت تراشۀ کامپیوتری که در فضا پیما استفاده شده، شکل یافته اند را تغییر می دهند.آزمایشات مکرر در اجرای این ثبت کننده ها ،تکراری در راه اندازی مجدد کامپیوتر نشان نداد.تیم ماموریتی هفته گذشته از یک نرم افزار برای تغییر در کامپیوتر سفینه فضایی استفاده نمودند و خاطر نشان کردند که بروز رسانی آن موفقیت آمیز خواهد بود.

راه اندازی مجدد در 29 نوامبر 2012 ،3 روز بعد از شروع ماموریت زمانیکه از پویشگر ستاره سفینه استفاده می شد ،اتفاق افتاد.این مسئله بعنوان طراحی منحصر بفرد شناخته نشده در حافظه مدیریتی واحدی از پردازشگر کامپیوتری آزمایشگاه علمی مریخ ثابت شد.در موارد نادری از چگونگی استفاده از این پردازشگر در این ماموریت ،مخزن اطلاعاتی ممکن  است دچار اشکال شود در نتیجه عملکرد آن بطور منظم صورت نمی گیرد.واین اتفاقی است که در 29 نوامبر بر روی سفینه فضایی رخ داد.

ریچارد کوک می گوید:"کارشناسان حرفه ای بر روی آگاهی از علت روی دادن مجدد این اتفاق و جلوگیری از تکرار مجدد کار می کنند.

فضاپیمای مقید مریخ یک فعالیت هم ترازی را با استفاده از پویشگر ستاره و حسگرخورشیدی در 26 ژانویه انجام داد.در طول مدت مشاهدات هم ترازی ،پویشگر ستاره مریخ را شناسایی کرد.

سفینه فضایی استفاده معمولی از مسیر ستاره ای وچرخش سماوی اش را این هفته بروز رسانی می کند.

 ماموریت آزمایشگاه علمی مریخ ناسا کاوشگر هم اندازه ماشینش"کنجکاو" را برای تحقیق در مورد دهانه گیل درون مریخ که شرایط مناسبی زندگی میکروبیولوژیکی درآن پیشنهاد شده ونشانه هایی از حیات در آن دیده شده ،استفاده خواهد نمود.کاوشگر کنجکاو در 6 آگوست 2012 به مریخ خواهد نشست.

لبه این سفینه فضایی 704 وات تولید می کند.درجه ارتباطات یک کیلو بایت در هر ثانیه برای لینکهای بالایی و 800 بایت درهر ثانیه برای لینکهای پایینی می باشد.سفینه فضایی در هر دقیقه 1.97 بار می چرخد


برچسب‌ها:


 

نظرات کاربران

تنها کاربران ثبت نام کرده مجاز به ارسال نظر می باشند.
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.