ستاره شناسان یک جفت سیاره عجیب را پیدا کردند
ستاره شناسان یک جفت سیاره که مجاور یکدیگر قرار گرفته اند را کشف کردند که با چگالی ها متفاوت در کنار یکدیگر می گردند.این دو سیاره آنقدر به ستاره شان نزدیک اند که در منطقه به اصطلاح قابل سکونت نمی توانند باشند، منطقه ای که در سطح سیارات آب می تواند به صورت مایع وجود داشته باشد . ولی این دو سیاره نزدیک ترین فاصله گردشی نسبت به هم که تا کنون تائید شده است را دارند. این یافته ها امروز در مجله علمی چاپ می شود.
تیم تحقیقاتی که توسط جاش کارتر، از کارمندان مرکز فیزیک کیهانی هاروارد اسمیتسونیان در کمبریج، مس و اریک آگول، پروفسور ستاره شناسی در دانشگاه واشینگتن در سیاتل اداره می شد، از تلسکوپ فضایی ناسا که می توانست تا عمق 150000 ستاره را برای مشاهده عبور سیارات اندازه بگیرد استفاده کردند.
سیاره درونی، کپلر 36b هر 8/13 روز و سیاره بیرونی، کپلر 36c هر 2/16 روز یک بار به دور ستاره اش می گردد. در نزدیک ترین حالت فاصله این دو سیاره مجاور با یکدیگر 2/1 میلیون مایل از یکدیگر است. این فاصله فقط 5 برابر فاصله بین زمین و ماه و تقریباَ 20 بار کمتر از فاصله بین هر سیاره ای در منظومه خورشیدی ماست.
کپلر 36b یک سیاره صخره ای است که تقریباََََ 5/1 برابر شعاع و 5/4 برابر جرم زمین و کپلر 36c یک غول گازی است که 7/3 برابر شعاع و 8 برابر زمین جرم دارد. این دو سیاره به دور ستاره ای که مقداری از خورشید ما داغ تر و چند میلیارد سال پیر تر است می گردند.