مطالب علمی

ماه مصنوعی: آیا واقعاً چین می تواند آسمان شب را روشن کند؟

یک شرکت چینی در بیانیه ای برنامه بلندپروازانه خود را برای پرتاب یک "ماه مصنوعی" به فضا برای روشن کردن آسمان شب اعلام کرد.
طبق مجلهPeople’s Daily، مسئولین یک موسسه خصوصی در زمینه هوا و فضا در چنگدو می خواهند این "ماهواره نورپردازی" را تا سال 2020 به فضا پرتاب کنند، و به گفته ایشان، نور آن به اندازه ای زیاد است که می تواند جایگزین چراغ های خیابانی باشد.
به گفته آقای وو، این ایده سالها مورد آزمایش قرار گرفته شده و اکنون فن آوری لازم برای اجرای آن در دسترس است. طی گزارش روزنامه The China Daily، سه آینه غول آسا در سال 2020 به فضا پرتاب خواهند شد. این جسم در فاصله 500 کیلومتری از زمین و تقریباً در ارتفاعی یکسان با ایستگاه فضایی قرار خواهد گرفت. در حالی که فاصله ماه تا زمین 380.000 کیلومتر است. این سازه می تواند نور خورشید را در سطحی به وسعت ده الی هشتاد کیومتر با هشت برابر روشنایی ماه منعکس کند، و شدت این انعکاس نیز قابل کنترل خواهد بود.هدف از این پروژه صرفه جویی در هزینه هاست. چرا که به گفته مسئولین این شرکت، هزینه های این پروژه در نهایت کمتر از پرداخت هزینه های چراغ های برق خیابانی است. بعلاوه می تواند در مواقع فجایع طبیعی که برق قطع می شود تاثیر زیادی بر روشنایی منطقه حادثه داشته باشد.منبعbbcnews



 

نظرات کاربران

تنها کاربران ثبت نام کرده مجاز به ارسال نظر می باشند.
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.