مطالب علمی

فضاپیمای افقهای تازه ناسا نخستین تصویر از جرم در حال پرواز در کمربند کوییپر را به دست آورد

فضاپیمای افقهای تازه اولین جرم هدف از کمربند کوییپر را به نام Ultima Thule شناسایی و تصویر برداری نمود.
تصویر سمت چپ ترکیبی از 48 تصویر می باشد که با دوربین  LORRIفضاپیمای افقهای تازه گرفته شده. هر یک از تصویرها زمان نوردهی ای برابر 29.967 ثانیه دارد که در 16 آگوست 2018 گرفته شده اند. جسم Ultima Thule در مرکز مربع بوده و در سمت چپ بالای ستاره ای است که حدود17 برابر از آن روشن تر است. در زمان عکسبرداری Ultima Thule از فضاپیمای افقهای تازه 172 میلیون کیلومتر و از خورشید 5/6 میلیارد کیلومتر فاصله دارد.
دانشمندهای تیم این ماموریت از اینکه این فضاپیما با دوربین LORRI از فاصلۀ 100 میلیون مایلی و از میان پیش زمینه چگال ستاره ای توانسته است جسمی چنین کم نور را شناسایی نماید به وجد آمده اند.
کاووش جرم Ultima Thule از کمربند کوییپر، دورترین جرم سیاره ای می باشد که تا به امروز در تاریخ مورد کاوش قرار گرفته است و این خود رکورد فضاپیمای افقهای تازه از کاووش پلوتو در سال 2015 را حدود یک میلیارد مایل می شکند. همچنین این تصویر برداری رکورد دورترین تصویر برداری از خورشید را که مربوط به تصویر Pale Blue Dot از فضاپیمای وُیجر 1 در سال 1990 از زمین بود را می شکند. دورترین تصویر از زمین مربوط به افقهای تازه در دسامبر 2017 می باشد. 



برچسب‌ها:


 

نظرات کاربران

تنها کاربران ثبت نام کرده مجاز به ارسال نظر می باشند.
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.