مطالب علمی

تصویر 360 درجه ای کاوشگر کنجکاوی بهرام ناسا تپه موری را نشان می دهد.

کاوشگر کنجکاوی با استفاده از دوربین دکل خود چندین تصویر از این چشم انداز در تاریخ 5 آگوست 2016، چهار سال بعد از فرودش در دهانه گیل، برداشت که مجموع آنها به صورت تصویر بالا در آمده است.
تپه های موری از حدود سه سال پیش به صورت غیر رسمی به احترام بروس موری (1931-2013) یکی از مدیران پیشین ناسا در JPL که ماموریت کنجکاوی را برای ناسا مدیریت می کرد به این نام نامیده شد.
 این تپه ها و دشتها با صخره هایی پوشیده شده اند که به نسبت در مقابل فرسایش باد مقاوم هستند. این مساله کمک می کند تا سطح سختی در این محل باقی بماند که کاوشگر بتواند بر روی آن حرکت کند. 
کنجکاوی در ابتدای ماموریتش هدف اصلی پیدا کردن و آزمون محلهای قدیمی قابل سکونت را انجام داد. در یک ماموریت دیگر این کاوشگر در حین بالا رفتن از کوهپایۀ کوه شارپ با موفقیت در حال آزمودن لایه های جوانتر می باشد. یک هدف کلیدی این است که بفهمیم چطور دریاچه های آب شیرین که برای وجود میکروبها در میلیاردها سال پیش لازم بوده است، اگر اصلاً بهرام حیاتی داشته، به محیط خشن و خشک که خیلی کمتر برای حیات مناسب است تحول یافته است. یکی دیگر از اهداف ماموریت البته مشخص نمودن محیط جدید بهرام می باشد. 
این ماموریت ها به منظور بیشتر آماده سازی ناسا برای هدف مهم ماموریت فرستادن انسان به سیاره سرخ         می باشد.                                                                          برای اطلاعات بیشتر به آدرسهای زیر مراجعه کنید:
http://www.nasa.gov/msl
http://mars.nasa.gov/msl


برچسب‌ها:


 

نظرات کاربران

تنها کاربران ثبت نام کرده مجاز به ارسال نظر می باشند.
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.