مطالب علمی

ماموریت کپلر ناسا پسرخاله مسن تر و بزرگتر زمین را کشف نمود


 
این تصویر هنری زمین(چپ) را با سیاره تازه به نام کپلر-452b مقایسه می نماید که حدود 60 درصد در قطر بزرگتر است.
عکس از: NASA/JPL-Caltech/T. Pyle
 
در این تصویر اندازه و مقیاس منظومه کپلر-452 با منظومه کپلر- 186 و منظومه خورشیدی مقایسه شده است. کپلر- 186 یک منظومه خورشیدی مینیاتوری می باشد که به طور کامل داخل مدار تیر جای می گیرد.
تصویر از: NASA/JPL-CalTech/R. Hurt
 
این تصویر هنری یکی از نماهای ممکن سیاره کپلر-452b، نخستین دنیای یافت شده ی تقریبا به اندازه زمین در منطقه قابل سکونت ستاره ای مشابه خورشید ما، را ارایه می دهد.

تصویر از: NASA/JPL-Caltech/T. Pyle

ماموریت کپلر ناسا کشف نخستین سیاره تقریبا هم اندازه زمین در "منطقه قابل سکونت" اطراف یک ستاره مشابه خورشید را تصدیق نمود. این کشف و معرفی 11 سیاره تازه کوچک کاندید دیگر در منطقه قابل سکونت نخستین گام در کاووشی برای کشف "زمینهای" دیگر است.
سیاره تازه کشف شده کپلر-452b کوچکترین سیاره تا به امروز است که در منطقه قابل سکونت، منطقه ای اطراف یک ستاره نوع G2 مانند خورشید ما که در آن آب مایع می تواند بر روی سطح یک سیاره در حال گردش یافت شود، کشف شده است و بر روی مدار خود می گردد. تصدیق کپلر-452b تعداد کل سیاره های تصدیق شده را به 1030 عدد می رساند.
در حالیکه جرم و ترکیبات کپلر-452b هنوز مشخص نشده، تحقیقات قبلی نشان می دهند که سیاره هایی به اندازه کپلر-452b شانس خوبی برای صخره ای بودن دارند.
 
قسمتهای روشن شده 12 کاندیدای جدید سیاره از هفتمین کاتالوگ کاندیدای سیاره کپلر می باشند که اندازه شان کوچکتر از دوبرابر اندازه زمین است و در منطقه قابل سکونت ستاره ها می گردند.
تصویر از: NASA Ames/W. Stenzel
 
4696 کاندیدای سیاره در حال حاضر شناخته شده که از گزارش کاتالوگ هفتم کاندیدای سیاره کپلر می باشند که نسبت به کاتالوگ قبلی که در ژانویه 2015 منتشر شد 521 مورد افزایش داشت.
تصویر از: NASA/W. Stenzel
در حالیکه کپلر-452b از زمین بزرگتر است، دوره تناوب 385 روزه آن تنها 5 درصد بیشتر از زمین است. این سیاره 5 درصد از ستاره والدش کپلر-452  نسبت به آنچه زمین از خورشید فاصله دارد دورتر است. ستاره کپلر-452، 6 میلیارد سال عمر دارد که 5/1 میلیارد سال پیرتر از خورشید ما است. این ستاره دمایی مشابه خورشید داشته و 20 درصد درخشانتر از خورشید است و 10 درصد قطر آن بزرگتر از خورشید است.
منظومه کپلر-452 در فاصله 1400 سال نوری از ما در صورت فلکی قو قرار دارد. 
دوازده تا از کاندیدهای سیاره که تازه کشف شده اند قطرهایی بین یک تا دو برابر قطر زمین داشته و در منطقه قابل سکونت ستاره شان می گردند. از این 12 تا 9 تایشان به دور ستاره هایی می گردند که از لحاظ اندازه و دما مشابه خورشید ما هستند.
برای اطلاعات بیشتر در مورد ماموریت کپلر به آدرس زیر مراجعه نمایید:
http://www.nasa.gov/kepler 
یک مورد مرتبط در مورد سیاره های دیگر  که بالقوه قابل سکونت اند در آدرس زیر قابل یافتن است:
http://www.nasa.gov/jpl/finding-another-earth


برچسب‌ها:


 

نظرات کاربران

تنها کاربران ثبت نام کرده مجاز به ارسال نظر می باشند.
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.