مطالب علمی

گروه NExSS ناسا مامور هدایت تحقیق برای کشف حیات در جهان دوردست شد


جستجو برای کشف حیات خارج منظومه خورشیدی ما نیازمند همکاری های علمی که قبلاً سابقه نداشته می باشد. گروه NExSS ناسا شامل کسانیکه زمین را به عنوان یک سیاره دارای حیات مطالعه می نمایند، کسانیکه تنوع سیاره های منظومه خورشیدی را بررسی می نمایند و کسانیکه مسایل جدیدتر مثل کشف جهان هایی که به دور ستاره هایی دیگر در کهکشان ما می گردند را بررسی می کنند، می باشد.
گروه دانش منظومه های برون سیاره ها یا NExSS امیدوار است درک بهتری از مولفه های گوناگون یک برون سیاره و به همین ترتیب درک بهتری از اینکه یک سیاره چگونه به وجود آمده و با سیاره های دیگر در همسایگی اش برهمکنش می نماید تا حیات به وجود آید، را بدست دهد.
مطالعه برون سیاره ها- سیاره هایی که به دور ستاره های دیگر می گردند- شاخه به نسبت جدیدی است. کشف نخستین برون سیاره به دور یک ستاره مانند خورشید ما در سال 1995 میلادی رخ داد. از زمان پرتاب تلسکوپ فضایی کپلر در شش سال پیش، بیش از 1000 برون سیاره کشف شده است، همینطور هزاران کاندید دیگر نیز که منتظر اثبات برون سیاره بودنشان می باشند، کشف شده اند. دانشمندان در حال توسعه روشهایی برای اثبات سکنی پذیری این جهانها و تحقیق برای علایم حیات می باشند.
قسمت کلیدی این تلاش فهم این موضعها است: زیست شناسی چگونه با جو، زمین شناسی، اقیانوسها و داخل سیاره برهمکنش می نماید و این برهمکنشها چطور به وسیله ستاره میزبان متاثر می شوند. این رهیافت "سامانه دانش" به دانشمندان کمک می نماید تا فهم بهتری از اینکه چطور به دنبال حیات در برون سیاره ها جستجو کنند، می دهد.
NExSS مهارتهای مختلف را از هر یک از گروههای دانش مورد حمایت بخش ماموریت دانش ناسا اخذ می نماید:
•دانشمندان زمین شناس یک رهیافت سامانه دانش را با مطالعه سیاره خانه ما توسعه می دهند.
•دانشمندان سیاره شناس سامانه دانش را برای یک تنوع گسترده از جهان های درون منظومه خورشیدی ما به کارمی برند.
•فیزیکدانهای خورشیدی لایه ای دیگر را به این رهیافت سامانه دانش می افزایند تا به طور دقیق چگونگی برهمکنش خورشید با سیاره های مدارگرد را بررسی نمایند.
•اختر فیزیکدانها داده هایی را در مورد برون سیاه ها و ستاره های میزبان را برای کاربرد این چهارچوب سامانه دانش بدست می دهند.
این تیم کمک خواهد نمود تا گوناگونی جهانهای کشف شد دسته بندی شود و پتانسیل سکنی پذیری این جهان ها مشخص شود و ابزارها و فن آوریهای مورد نیاز برای جستجوی حیات فرا زمینی توسعه یابند.
این سامانه دانش از گروههای مختلفی در دانشگاهای مختلف تشکیل یافته که هر گروه مسئول پژوهش در قسمت خاصی می باشد برای اطلاعات بیشتر در مورد این گروهها و فعالیتهای آنها به آدرسهای زیر مراجعه نمایید:
http://astro.berkeley.edu/p/Berkeley-NExSS
http://otherearths.org
http://sol.hamptonu.edu/project/the-living-breathing-planet/
http://www.giss.nasa.gov/projects/astrobio/
http://science.psu.edu/news-and-events/2015-news/FordWright4-2015
www.planethunters.org


برچسب‌ها:


 

نظرات کاربران

تنها کاربران ثبت نام کرده مجاز به ارسال نظر می باشند.
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.