فعالیت های خورشیدی ادامه دارد
فعالیت های خورشیدی در 24 اردیبهشت 92 ادامه داشت. خورشید در این روز یک شراره دسته x را از لبه بالایی سمت چپ خود به فضا پرتاب کرد که در ساعت 17:18 دقیقه به اوج خود رسید. این شراره از نوع شراره هی دسته x 1.2 بوده و در چرخه خورشیدی فعلی این هجدهمین شراره دسته X است. این شراره باعث به وجود آمدن یک قطعی در سیستم رادیویی شد که جز دسته قطعی های R3 یا قطعی های قوی می باشد.
همچنین این شراره با یک CME که البته به سمت زمین نمی آمده همراه شده است. CMEها پدیده های خورشیدی جداگانه ولی مربوطی هستند: شراره های خورشیدی، انفجارهای بزرگی هستند که نور و پرتو را به فضا پرتاب می کنند، CMEها انفجاراتی هستند که چندین تن مواد خورشیدی را نیز به فضاپرتاب می کنند. این دو مورد معمولاً با هم اتفاق نمی افتند. هر زمانی که یک شراره خورشیدی را از زمین مشاهده کردیم، حداقل میزانی از پرتو ها و نور آن به سمت زمین می آیند. از سوی دیگر CMEها ممکن است در همین حالت در حال حرکت به سمت زمین نباشند،چرا که ممکن است به یک فضاپیما برخورد کند.
مدل های تحقیقاتی آزمایشی ناسا گویای این امر هستند که این CME خورشید را با سرعت 745 مایل در ثانیه در ساعت 17:48 دقیق ترک کرده است، این CME به سمت زمین نمی آید ولی ممکن است از مدار اسپیتزر و اپاکسی عبور کند و باعث شود که فضاپیما راوارد وضعیت امنیت قرار گیرد تا از دستگاه های آن در برابر مواد خورشیدی مراقبت کند.