مطالب علمی

ناسا اولین سیارات هم اندازه زمین در ماورای منظومه شمسی کشف نمود

این نمودار(نقشه )تصویر هنری از اولین سیاره های کشف شده هم اندازه زمین بدور ستاره ای شبیه خورشید در سیستم خورشیدی ما می باشد.(زمین و زهره)
کپلر ناسا اولین سیارات هم اندازه زمین در مداری ستاره ای مشابه خورشید در بیرون از منظومه خورشیدی را کشف نمود.سیارات کپلرe 20و کپلرf 20نامیده شدند که خیلی نزدیک به ستاره هاشان در منطقه قابل سکونت، جائیکه آب مایع در سطح سیاره وجود دارد،اما آنها کوچکترین سیارات بیرونی ثابت شده در اطراف ستاره خورشید ماست.

این کشف نشانه هایی از مراحل بر جسته در تحقیقات نهایی برای سیاراتی مشابه زمین است.سیارات جدید صخره ای بنظر می آیند.کپلر e 20 اندکی کوچکتر از زهره است،اندازه آن 87/0برابر شعاع زمین-کپلر f20کمی بزرگتر از زمین اندازه ای 03/1برابر شعاع آن است.هر دو سیاره درمنظومه سیاره پنجم کپلر ،تقریباٌ 000/1سال نوری در صورت فلکی چنگ رومی اقامت دارند.

مدارکپلرe20 هر 1/6 روز و کپلر f20هر 6/19روز به دور ستاره میزبان می گردد.این دوره های مداری کوتاه در شرایط نامساعد زندگی و بسیار داغ میباشند.کپلر f20در 800درجه فارنهایت مانند دمای میانروزی از سیاره عطارد هستند.دمای سطح کپلر e20بیشتر از 400/1 درجه فارنهایت است که می تواند شیشه را ذوب کند..

هدف ابتدایی از ماموریت کپلر، پیدا نمودن سیارات هم اندازه زمین در منطقه قابل سکونت است.این کشفیات انقلابی برای وجود سیارات هم اندازه زمین در اطراف ستارگان است و ما آنها را مشاهده خواهیم نمود.

سیستم کپلر 20 شامل سه سیاره که از زمین بزرگتر اما از نپتون کوچکتر است.،کپلر b 20 نزدیکترین سیاره،کپلر c 20سومین سیاره و کپلرd 20 پنجمین سیاره که مدار ستاره ای هر یک 7/3،9/10،6/77 روز است.مدارهای هر 5 سیاره داخل مدار عطارد در منظومه شمسی ما می چرخند.ستاره میزبان به دسته ی G،درست مانند خورشید ما تعلق دارد،هرچند که اندکی سردتر و کوچکتر است.

این منظومه یک نظم غیر قابل پیش بینی دارد.در منظومه شمسی ما سیارات کوچک را سیارات صخره ای و سیارات بزرگ را سیارات گازی می نامند.در مقایسه ،سیارات کپلر 20 در اندازه های متغیر سازماندهی شدند،بزرگ،کوچک،بزرگ،کوچک و بزرگ.

داده های کپلر نظم متفاوتی از آنچه در منظومه خورشیدی ما وجود دارد را نشان میدهد.آنالیز کپلر ،برای افشای بصیرت جدید در تنوع سیارات و سیستم سیاره ای در کهکشان ما ادامه خواهد داشت.

دانشمندان در مورد نمو کردن سیستم مطمئن نیستند،اما اعتقادی به شکل گیری سیارات در موقعیت فعلیشان ندارند.آنها شکل گیری سیارات را دورتر ازسیر درون مداری و ستاره شان فرض می کنند.و این احتمال را می دهند،در حین اینکه فعالیت های درون صفحه ای که در آن شکل گرفتند به درون کشیده شده اند.

تلسکوپ فضایی کپلر سیارات و کاندیدای آنها را بوسیله اندازه گیری عمقشان در روشنایی بیش از 000/150ستاره که برای تحقیق سیارات ازروبرو و یا منتقل شده است را نشان میدهد.

 

تیم تحقیقاتی کپلر از تلسکوپهای بر روی زمین و تلسکوپ فضایی اسپیتایزر برای بازنگری بر کشفیات فضا پیما استفاده می کنند. صورت فلکی صلیب شمالی و چنگ رومی(شلیاق) را از بهار تا اوایل پاییز قابل مشاهده اند..اطلاعات از دیگر مشاهدات به تعیین کاندیدای سیارات بعنوان سیاره کمک خواهد کرد.

در 5 دسامبر تیم کپلر در منطقه قابل سکونت ،از منشا ستاره ای را خبر دادند.و برای داشتن سطح صخره ای خیلی بزرگ بنظر می آیند..در حالیکه کپلر e 20هم اندازه زمین هستندو برای داشتن آب مایع به ستاره شان بیش از حد نزدیکند..


برچسب‌ها:


 

نظرات کاربران

تنها کاربران ثبت نام کرده مجاز به ارسال نظر می باشند.
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.