مطالب علمی

بافت محل فرود کنجکاو در دهانه کارتر، مشخص شده با بیضی

این نمای اریب و رو به جنوب از دهانه کارتر نشان دهنده محل فرود و برآمدگی صخره های پوشیده شده ای که آزمایشگاه علوم مریخ بازرسی می کند است. محل فرود در منطقه نرم،‌در جلوی تپه است(با یک بیضی نشان گذاری شده که اندازه آن 12.4 مایل(20 کیلومتر) در 15.5مایل(25 کیلومتر) است)

دهانه کارتر 96مایل(154کیلومتر)قطر دارد و یک منطقه برآمده به ارتفاع 3مایل(5 کیلومتر) از سطح دهانه دارد.

محل فرود دارای موادیست که از دیواره های دهانه شسته شده است که موقعیتی را برای دانشمندان مهیا می کنند که بتوانند صخره های بستر این ناحیه را بازرسی کنند. بیضی فرود دارای نوعی صخره است که بسیار چگال و دارای رنگ روشن است. این نوع هیچ شباهتی با دیگر سنگ های بازرسی شده در مریخ ندارد. ممکن است که بازمانده بقایای یک دریاچه بوده باشد، ممکن است که اولین هدف این ماموریت در جستجوی مولکول های اورگانیک باشد.

محلی که از جذابیت علمی برای آزمایشگاه علوم مریخ برخوردار است پایه تپه است، درست در حاشیه بیضی فرود.در اینجا، تجهیزات دوار نشانه هایی از مواد معدنی رسی و نمک های سولفاته یافته اند.دانشمندانی که مریخ را مطالعه می کنند، چندین فرضیه در مورد اینکه چطور این مواد معدنی محیط مریخی و به خصوص میزان آب در سطح مریخ را تغییر داده است.آزمایشگاه علوم مریخ، کنجکاو، از تمام ابزارآلاتش برای مطالعه بر این مواد معدنی و چگونگی شکل گیریشان برای آگاه سازی ما از محیط گذشته مریخ را به کار خواهد گرفت.این صخره ها هدف مطالعات به منظور بررسی وجود مولکول های اورگانیک است.

این دیدگاه سه بعدی با استفاده از تصویربرداری با نور مرئی توسط سامانه دوربین های مجهز به عکسبرداری تابش های حرارتی در مدارگرد ادیسه مریخ ناسا به وجود آمده اند. اطلاعات سه بعدی از مشاهدات مدارگرد ارتفاع سنج لیزری مریخ بدست آمد، این مدارگرد از فراز گردشگر محقق جهانی مریخ ناسا پرواز کرده است.اطلاعات رنگی از تصویربرداری رنگی از بخش های صحنه هایی از تصاویر کیفیت بالا گرفته شده توسط دوربین تحقیقات علمی ناسا بدست آمده است.

آزمایشگاه علوم مریخ از تاریخ 25 نوامبر تا 18 دسامبر 2011 آماده پرتاب می شود. در ماموریتی که پس از فرود به اندازه یک سال مریخی – دو سال زمینی به طول می انجامد، محققین از تجهیزات کاوشگر برای فهم اینکه آیا محیط فرود محیط مناسبی  برای وجود حیات میکروبی بوده است و آیا شواهدی از وجود حیات در آن بوده است یا خیر.


برچسب‌ها:


 

نظرات کاربران

تنها کاربران ثبت نام کرده مجاز به ارسال نظر می باشند.
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.